Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

mandag 22. juni 2015

Fint besøk

I går fikk vi besøk for første gang etter at valpene ble født. Ikke av hvem som helst, men kjente og kjære som vi alle kjenner veldig godt. Tingeling er helt trygg på dem, og det så nesten ut som hun ville vise fram valpene sine.
En hyggelig dag med grilling og kald utekos. Valpene er så gode og faste og runde i kroppen, og vokser så det knaker. Nå er det mye mere fart i kassen, og de myldrer rundt på ustøe bein. 
Idag har jeg klippet negler på en av valpene, og får ta resten innimellom. Tingeling er veldig var når de piper, og jeg vil ikke stresse henne med å ta valpene ut av kassen hele tiden. 
Annemor har fått bli med inn flere ganger idag, og setter seg i kurven for å se på valpene. Tingeling er temmelig trygg nå, og går gjerne ut av badet, selv om Annemor sitter igjen. En liten valp kravlet seg opp mot kanten, og møtte Annemor snute mot snute. Da skulle dere sett henne logre til den lille valpen.
Dolores er fortsatt litt tilbakeholden, men ble med meg inn i går for å snuse litt.
Hun, Annemor og jeg har vært på tur til Vervenkastet idag, og fått oss en fin tur, mens den lille moderen måtte bli igjen hjemme.


En ivrig liten gutt hilser på valpene, med Tingeling
ved sin side.





Trøtt Annemor.


Tingeling og Dolores har tatt kvelden.


To søte små, som såvidt har begynt å få strihårsbust i fjeset.


Valpene har sloknet, mette og gode.


Annemor følger med på valpene.


Nærkontakt.


...og her ligger Tingeling for å "truge" seg til maten.

Ingen kommentarer: