Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

lørdag 29. mai 2010

Tingeling på ordinær blodsporprøve



Denne vesle jenta har vært på ordinær blodsporprøve idag; faktisk sin første prøve noensinne. Prøven ble arrangert av Vestfold Buskerud Dachshundklubb. Et hyggelig og sosialt arrangement, som gikk av stabelen i fint vårvær.
Første delen av sporet gikk veldig bra,helt til vi gikk på ferskspor. Da tok drevdyret overhånd, og hun begynte å lose. Og for en liten lidenskapelig sjel, ble det vanskelig å slutte. Vi kom oss imidlertid på sporet igjen, og hun fant sporslutten.
Det ble altså ingen premiering idag, men dette er noe vi må regne med for en ung og uerfaren hund, som på mange måter fortsatt er en liten baby.



...og denne vesle jenta fikk ikke gå blodspor idag, og følte seg så forsømt at hun la seg i fanget mitt da vi kom hjem, og lot seg nappe på hodet og i fjeset, uten å protestere.

1 kommentar:

Elin sa...

Vad roligt att ni startat henne!! Stolta vi blir :) Kommer gå bättre nästa gång! :)
Kram