Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

fredag 20. august 2010

Omsorgsfulle Tingeling

Både Dolores og Tingeling har sine spesialiteter, når det gjelder morsomme ting de holder på med. Dolores har en utrolig kroppsbeherskelse; hun går opp på bakbeina og slår i lufta med forlabbene som en andalusisk hest, gjør piruetter og åler seg langs gulvet når hun er i perlehumør (og det er hun nesten alltid). Tingeling lager huler av alle tekstiler hun finner, og forsvinner helt, bortsett fra en bitteliten snute og to årvåkne øyne som stikker frem. I tillegg driver hun med "frisering" av Dolores hele tiden. Jeg blir også "frisert" på armer og flette titt og ofte med samme teknikk. Da tygger hun seg oppover med fortennene så det knaser i tekstil og hår. Jeg tror det er en form for omsorg.

1 kommentar:

Elin sa...

Minna gjorde och gör så på sina valpar, kankse därifrån hon fått det? Vi tolkar det också som att hon visar omsorg och kärlek :)

Elin