Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

søndag 12. september 2010

Dagen derpå

Bloggeren er på beina igjen (i noen timer allerede) etter en slitsom, men morsom dag igår. Det tar på å reise på prøver. Dagen i går startet kl.0415 for å få stablet oss alle 4 inn i bilen, og avsted til rett tid; som viste seg å være for seint.
Vi kom for seint til oppmøtetiden, og det var bare å unnskylde til alle ventende deltagere da vi ankom.

Som nevnt igår; det gikk kjempefint med Tingeling, og idag er dagen for å fryde seg over resultatet. Hun har jo blitt sluppet noen ganger i skogen, og derfor er det veldig bra at hun klarer å skille de ulike arbeidsoppgavene fra hverandre.
Igår var det sele og line som gjaldt. Vi satt en halv time og ventet ved sporstart igår, og det var bra for henne. Da fikk hun roet seg ned på fanget, og vi hørte tiur som flakset opp rett nedenfor oss.
Sporlegger Remy Bengtsen og dommer Arild Emilsen sørget for rolig og trivelig stemning i  sporet, og Tingeling var flink og konsentrert helt fram til sporslutt.
Det var en stolt liten dachs som bar kløyven  tilbake til en spent Ole, som ventet sammen med Dolores.
Tusen takk til Follo og Østfold Dachshundklubb for et fint arrangement.

Idag skinner solen etter at regnet høljet ned i hele går kveld og deler av natten. Så da blir det nok en tur i hundegården og en hyggelig rusletur i skogen.

Ingen kommentarer: