Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

onsdag 13. oktober 2010

Rådyrlos

Med tillatelse fra veterinæren, dro vi på jakt med Dolores idag. Hun var pigg og fin, og full av energi. Hyggelige hilsener fra pappa Zecar og bror Lucas hjalp nok også på.
Vi slapp henne kl. 0944, og kl.0949 gikk uttaket. Fin los i 56 minutter, hvor losen gikk i store bukter, før den gikk rett ut. Vi hørte henne mer eller mindre hele tiden, og da hun ga seg var hun en drøy kilometer unna i noen bratte skrenter. Hun hadde lyst på mer, men vi tenkte det var best å ta det litt pent, siden hun ikke har vært helt frisk.
Vi var så fornøyde med den vesle jenta vår, at jeg i befippelsen glemte å filme henne da hun kom tilbake.
Så var det forflytning og slipp av Tingeling. Hun jobbet iherdig på noe gammel fot, og ble blåst inn etter en og en halv time.. Hun er en kløpper på å komme når jakthornet gjaller, og tok seg en ny tur etterpå.


Tingeling på innkalling

Ingen kommentarer: