Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

onsdag 27. oktober 2010

Våt og kald dag

Idag dro vi avsted i regnvær, 0 grader og sleipt føre til Aasbraatan. Som alltid, før vi kommer oss avsted, har Dolores klart å terge opp den lille, til hun nesten går av hengslene, før hun rasker med seg tøfler under hyller og skap. Det arter seg omtrent slik:


Før vi drar avsted

Idag slapp vi bare Dolores, som jobbet iherdig i 2-3 timer uten å finne ferske spor. Da var vi alle våte og kalde, og vi mennesker syntes det var på tide å gi oss. Dolores ville nok gjerne fortsatt litt til, til tross for litt hard medført for bakbeina på isen, men ble ganske fornøyd med bli tørket og lagt i kassen sin likevel.





Litt pjuskete Dolores etter våt dag i skogen


1 kommentar:

Ole sa...

Dolores er ivrig og blid som alltid, uansett vær og føre. Og jeg gleder meg over starten på en 4 ukers ferie i den beste jakttiden.Håper bare at det blir en litt mildere værtype.