Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

tirsdag 29. mars 2011

Lang dags ferd

Mandag morgen kl.0300 sto vi opp for å reise den lange veien til Molde for å hente min "nye" bil. Damene var selvsagt med på ferden, og det ble en lang, lang tur og mange timer i kassene. De er like blide hver gang de kommer ut av kassene for å lufte seg, men det var nok morsommere for dem å reise oppover til disse traktene i desember for å stille på drevprøve.
Igår ble det kun korte lufteturer, og hektisk virksomhet for å prøvekjøre bil, ordne alle papirer, samt skrote den gamle Opel Astraen, som virkelig hadde gjort jobben sin.
Vi rakk alt, til tross for et vanvittig vær. På denne turen har vi vært gjennom et tverrsnitt av all slags vær, hvor Østlandet denne gangen sto for det beste været. På Elnesvågen snødde det slik, at vi knapt hadde sikt, da vi skulle prøvekjøre bil.
Trollveggen og fjellene omkring kunne vi knapt se på grunn av tåke.

På ferja fra Sølsnes til Åfarnes.


"Ny" bil for meg som mest har vært i "skrotebil-klassen".


Dolores i godstolen sin....


....og Tingeling i sin.

Idag var det ingen bønn, til tross for sein hjemkomst. 2 små jenter ville opp tidlig, spise frokost, for deretter å kose seg i stolene sine hjemme.

Ingen kommentarer: