Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

mandag 2. mai 2011

Vårens vakreste eventyr

Fredag morgen ble to små jenter behandlet med flåttmiddel og plassert i kassene sine i bilen. Deretter; avreise med to fullpakkede biler til vårens dugnad på båtplassen.
12 seilbåter skal på vannet, og 12 master skal hentes, bæres og settes på båtene.
Fredag er siste gjennomgang før båten settes på vannet; batterier skal på plass, lensepumper monteres og alt sjekkes og gjennomgås.
Lørdag morgen var kranen på plass kl.0800, og i løpet av 2 timer var alle båtene på vannet.

Båten vår i lufta


På vei inn for å sette på mast.

Været var strålende, og mange glade og fornøyde mennesker tok matpause med vafler og kaffe etter båtutsettet. Deretter ble det mastesjau, og det tok veldig lang tid i år. Vi var ikke ferdig før kl.20 og da var to små jenter dyktig lei av å vente. De fikk riktignok være ute sammen med meg, mens jeg skrudde fra hverandre båtkrybba, men ingenting er bedre for å øke sinnets munterhet, enn en tur opp i grønne lier.







Så ble det en natt til på Verdens Ende; en kald øl, mat og kos med småjentene våre. Søndag startet dagen for 3 damer med tur ned til sjøen, før vi reiste til båtplassen for å klargjøre båten og pakke bilene med krybbe og utstyr.
Og nå er båten på plass i hjemmehavn, og hjemme venter mye annet arbeid, som har stått på vent en stund.
Idag er det to jenter som koser seg i sola, og venter på tur ned til elva.

Morgen over Haukevika, Verdens Ende

Utsikt mot havna på Verdens Ende

Klargjøring av mast


1.mai-markering ombord










Ingen kommentarer: