Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

tirsdag 2. august 2011

Jentene på fjellet, del II

Så er vi hjemme igjen etter en spesiell uke på fjellet. Mye radio og nyheter har det blitt, men også turer og ekspedisjoner.
Vi har endelig funnet stua til Johannes Dahl i Skurdalen (les om Johannes og utdrag fra bøkene hans mange steder på denne bloggen). Mer om dette og mye annet kommer.
Fisket har vært katastrofalt dårlig. Det er fortsatt veldig mye vann i bekker, elver og tjern, og fisken vil ikke bite. Jeg har fått et par stykker, og det er ikke mye å skryte av.
Været har vært veldig variabelt, men varmen kom de siste dagene der oppe. Småjentene våre har hatt fine dager, og er selvsagt med på alle turer. Jeg bærer heller litt ekstra utstyr for at de skal være med og ha det bra mens vi fisker. På de kalde dagene er det godt for dem å bli pakket inn i varme jakker; på de varme dagene lager vi skyggefulle plasser.
Både Dolores og Tingeling elsker å kjøre båt, og entusiasmen har tatt nesten overhånd. Når vi nærmer oss land, er det uling, piping og nesten full los.


Kalde dager



Varme dager

På overvær; Dolores må opp på bakbeina.


Dolores


Tingeling


Utsikt mot Dritarsteinsranten fra en liten morgentur, og
gangbrua over Eanåi, som ble satt opp igjen for noen år siden.


Utsikt mot Ossjøen en fin morgen, fra "telefonplassen" utenfor hytta.
 Lågliberget i det fjerne.

Ingen kommentarer: