Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

onsdag 26. oktober 2011

Tante Else og Benkemyra på tur

Idag har vi hatt en veldig hyggelig dag i skogen. Oppdretteren til Dolores, Roy Nilsen og brorsan Benkemyras ZL Lucas var med oss på jakttur til Aasbraatan.
Lucas fikk æren av å få  første-slippet idag, og han fikk en 3-4 timers økt i skogen med fine søk og noe arbeid på en fot. Gutten arbeidet veldig bra, og kom innom oss med jevne mellomrom.
Vi beveget oss nedover, og rigget oss etterhvert til med bål og god mat. Det ble dessverre ikke noe uttak idag, men det blir vel flere anledninger.
Vi hørte skudd, og traff på et par fuglejegere med en finsk Spetz og en annen fuglehund. Da har det vel vært mye lyd og en del uro i skogen, tenker jeg.
Forflytning og slipp av Dolores, som virket spretten og ivrig, til tross for gårsdagens los. Hun dro avgårde og  jobbet lenge på en fot. Da hun kom tilbake, tok vi henne, før det skulle brake løs for alvor. På den måten, fikk vi tid til et bittelite slipp på Tingeling også. Henne slapp vi i andre enden av Aasbraatan, og hun holdt på en stund nede ved bekken, og litt på en fuglefot, før vi ropte henne inn.
Ingen loser idag, men en særdeles koselig dag sammen med to og firbeinte.

Lucas på søk

Kara på tur

Lucas stikker innom

Fine Lucas-gutten etter endt jakttrening


3 kommentarer:

Yvonne Lihuvudh sa...

Så skoj att få se Lucas också, han ser verkligen fin ut.

Ha det bra allesammans
/Yvonne Lihuvudh

Lindsjö taxar sa...

Vad kul att Lucas är på gång! Skoj att se Roy vara tillbaka i skogen. Det mår han bra av. Fina dagar ni har i skogen. Fredag är jag ledig och då blir det ut med Ayla och Tyra

Angela sa...

Ja, det var fint å være på tur med 3 koselige karer (: