Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

lørdag 11. februar 2012

Rapport

Igår fant vi tråkk etter hester og farbar vei gjennom skogen her hjemme. Hestene hadde gått via Dagmars flatehogst oppå moen her, og tråkket fin vei i snøen. Da var det annen fart på damene, enn å gå å tråkke langs veiene. Tingeling er entusiastisk med uansett, men Dolores blir litt lei av å ikke komme seg inn i skogen.
På andre siden av tjernet var det masse rådyrspor, men over til oss kommer de ikke. Det er egentlig veldig rart, men alt vindfallet har vel også gjort at de har funnet seg nye veier.
For meg ble det en slitsom tur; er kun litt på bedringens vei etter slitsomme uker med luftveisinfeksjon, bihuletrøbbel og lungebetennelse, men en dag uten frisk luft, tar ihvertfall knekken på meg.


Dolores - fotografert mens det ennå gikk an å ferdes i løssnøen


For noen dager siden la vi ut åte til reven. Vi har sett noen spor den siste tiden, men ikke observert den. Det er rart, for til vanlig ser vi den ofte. I går kveld lå månen lavt bak trærne, og ga ikke mye lys.
I natt var jeg oppe en tur. Da sto månen høyt på himmelen, og gradestokken viste -15. Ingen rev i sikte.


Denne reven tok jeg bilde av for noen år siden

Ingen kommentarer: