Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

fredag 18. mai 2012

På tur til jaktmarkene

Igår pakket vi sekker på selveste 17.mai og dro til Aasbraatan for å demontere den gamle ovnen i hytta. I Aasbraatan tilbringer vi mange, mange dager i løpet av jaktsesongen, men har ikke overnattet på lenge. Før i verden, da vi jaktet med Daksi, var det mye overnatting, og nå vil vi ta opp igjen en koselig tradisjon.
Da må det litt ordning til og ovnen må plukkes fra hverandre og overhales. Hytta er av det absolutt enkle slaget, men vi synes den er helt utmerket.
Ole har  mange gode minner fra barndommen  med morfar og han på tur i Aasbraatan. Som liten gutt ble det likevel litt kjedelig når morfar skulle hvile seg. Da plasserte han seg selv i køya, og pipa i en blikkboks som var spikret til veggen. Ole måtte underholde seg selv så lenge.
Tingeling startet friskt i full los ut av bilen da vi kom fram igår, og begge to var helt ville da de kjente igjen jaktmarkene sine. De er så gærne, at jeg tenker det er bra for dem å venne seg til å være der, uten å slippe fri for å jakte hver gang.


Hytta må undersøkes grundig

Damene utenfor hytta

Børste ovnsringene for sot og rust



Tingeling - litt misfornøyd og utålmodig

Endelig ble det matpause og kos med alle sammen


1 kommentar:

Lindsjö taxar sa...

Ser härligt ut, vad fint ni har...