Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

onsdag 21. november 2012

Morgendagens planlagte jakt....

...er foreløpig lagt på is.
Igår kveld kom nyheten om at det har vært observert ulv ved Simostranda. Da kryper de uønskede dyrene litt for tett innpå oss. Det er nemlig ikke mer enn et par mil derfra og til Aasbraatan.
I helgen ble ulven filmet av en åtteåring som var med på jakt. Hundene som var sluppet, ble straks kalt inn, og det ble bålkos istedet, kan Bygdeposten fortelle.
Vi slipper ikke smådamene, før vi har fått nye observasjoner om at ulven har vandret videre; forhåpentligvis sørover, hvor den i såfall vil bli skutt.
I Buskerud er det som kjent ikke lisensjakt på ulv.
Imorgen blir det derfor langtur for å holde damene i form. Jeg kjenner jeg blir forbannet. Så fine jaktforhold som det er nå, er sjelden kost så seint i november.
Tingeling og Dolores blir skikkelig rastløse når det har gått noen dager siden siste jakttur. Dolores er rampete og helt vill, mens Tingeling oppfører seg litt mer sindig.


Tingeling ved Ådalselva
 
Dolores på den gamle traseen til Sperillbanen
 
Ro i heimen for en stakket stund.
Tingeling har sloknet på fanget mitt, mens Dolores troner i stolen.

2 kommentarer:

Lindsjö taxar sa...

Va trist...ja vi har ju varg lite överallt nu i Sverige, ända ner i Skåne. Det har varit varg inte så långt från våra marker heller. Man är försiktig , många hundar har gått åt i Sverige

Angela sa...

Den vandrer nok videre, det er jo en streifulv, så vi blir nok kvitt den. Må bare vente litt.
Lykke til med Tyra. Håper hun friskner til snart.