Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

onsdag 19. desember 2012

Teft av rådyr

Med de siste dagers snøfall, har rådyrene også kommet nærmere folk og veier. Igår kom vi opp forbi jordene våre, stoppet i krysset og så et rådyr komme springende på nabojordet. Det bråstoppet, før det sprang videre og forsvant inn i juletrefeltet.
Da var helvete løs. Begge damene ble helt desperate; Dolores holder kjeft når hun går i bånd (ettersøkshund, vet dere), mens Tingeling var i full los. Etter det gikk det i et fryktelig tempo oppover.
Fra grenda vår har vi privat vei opp mot Gamle Hensvei og hovedveien, og der hadde minst 3 rådyr trampet på kryss og tvers. Så da ble det på kryss og tvers for oss også; inn og ut av brøytekanter og ut i løssnøen.
Vel hjemme igjen fra tur, var det tid for foring av rådyrene. Vi vil gjerne ha dem nede hos oss, og jeg så de hadde vært nedom foringsplassen for å se etter mat.

 
 
 
 
Full fart
 
 

 
 

Ingen kommentarer: