Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

onsdag 30. januar 2013

Dachsedamer på biltur

Igår lavet snøen slik ned, at bilene våre måtte evakuleres opp fra den vanskelige bakken. Da er det bare å ta fart å rygge opp. Ole fikk sin bil opp, og etter en stund måtte jeg gjøre det samme. Da fikk damene lov til å bli med på en liten tur i forsetet. På kjøretur er de selvsagt alltid i kassene sine, men et par ganger har de fått lov til å sitte i setet her hjemme. Det liker de veldig godt.
Igår kjørte vi opp til Pålerudbyen, og gikk en tur i snødrevet på de ubrøytede veiene der. Snøen virkelig lavet ned i kjempestore filler, og damene var i slaget. De blir nesten som små barn, og hopper og spretter i snøhaugene. Den eneste vi møtte på vår ferd, var en blid, liten gutt på vei hjem fra skolen, som fanget snøfiller som dalte ned fra himmelen.







Dolores

Tingeling liker best å sitte på fanget, mens hun kjører bil.

Damene på ubrøytet vei

Dolores 

Tingeling






Ingen kommentarer: