Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

torsdag 17. januar 2013

Orkesterplass

Nå har det kommet flere rådyr på foringsplassen. Idag gikk de løs på hagen, da det ble tomt for kornavrens. Da er det jo bra at jeg er en dårlig gartner, som ikke fikk rakt og ordnet i høst. Skogskjeggen smakte bra, og det gjorde solbær og ripsbuskene også.
Jeg fikk tatt noen fine bilder, før Tingeling hoppet opp i vinduskarmen ved sofaen. Jeg sto og så på henne, da hun fikk øye på rådyrene. Først ble hun helt stiv i kroppen, så begynte hele bikkja å riste før losen satte igang. Da var Dolores lynraskt på plass, og spetakkelet var i gang.
Begge måtte sendes ut i hundegården for å bjeffe der. Rådyrene sto først fjetret og så på damene i vinduskarmen, før de stakk. De var forøvrig raskt på plass igjen, etter at Ole hadde vært ute og foret.














Etter at bjeffingen var unnagjort, ville bestevennene inn for å kose seg foran ovnen.







Ingen kommentarer: