Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

søndag 24. februar 2013

Smak av vår

Det var et flott syn som møtte meg, da jeg sto opp igår tidlig; 6 rådyr lå lettere henslengt i hver sin grop ute på tjernet, mens 2 stykker sto på fóringsplassen. Bilder kommer imorgen.
Mildværet kom igår, og Dolores ville være en del ute. Hun ble også med Tingeling og meg en tur opp til postkassene, før hun snudde og ville hjem igjen.
Vi gikk hjem med henne, og så ble det en lengre tur på oss to andre i det fine været. Dolores satt på pute ute på trappa og ventet på oss, da vi kom hjem.
Nå er hun så rund, at det er vanskelig for henne å hoppe opp i sofaen. Hun vil helst holde seg på gulvet, og jeg har flyttet ned til gulvnivå selv, for at hun skal få kose, slik hun pleier. Bortskjemte hunder? Kun det beste er godt nok for slike flotte jenter.

Dolores på vei hjem


Tingeling på musejakt.


Hjem til Dolores, som ventet på oss på trappa.

Ingen kommentarer: