Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

søndag 20. oktober 2013

Vinteropplag

Igår fikk vi gjort resten av jobben med vinteropplaget av båten. Den tyngste jobben, er å få presenningen løftet opp, og på plass. Kald dag igår, og en litt skummel tur på sommerdekk.
Vinteren er i anmarsj, og nå er det bare å få vinterdekkene på. Barfrosten er noe av det vakreste jeg kan tenke meg. Det negative er at det går hardt ut over pattene til små dachsejenter på jakt. Potene er jeg mindre bekymret for. Både Dolores og Tingeling har veldig sterke poter, og har vel knapt vært sårbeinte. Annemor sine poter virker også lovende, og de blir jo herdet av turer og aktivitet.
Jaktvesten beskytter godt, bortsett fra de forreste pattene.
Igår kveld ble det kos foran ovnen, etter en litt kjedelig dag for de firbeinte, men nye aktiviteter venter.


Kjøpmannskjær med Vrengen bro


Presenningstativet er på plass. 
Nå gjenstår den tunge jobben med presenningen.


Dolores og Tingeling koser.


Annemor


Annemor og Dolores


Utsikten mot Motjern blir jeg aldri lei. 
Årstidene i all sin variasjon og mangfold,
 med dyreliv og fugleliv,  blir så tydelig når man bor ved vann.







1 kommentar:

Lindsjö taxar sa...

Härliga bilder. Såg idag på vädret att ni skulle få upp till 20 cm snö i södra Norge. Hoppas det går bort. Jag har ambition att åka till NOrge med Ayla och Trym i höst på drevprov.