Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

onsdag 20. november 2013

Den stilleste dagen i skogen

Igår - tåke og seint dagslys. Annemor ble sluppet først, og fikk svinse rundt et par timers tid. Hun tok seg noen runder, og var lynraskt tilbake etter hver runde. Det viktigste hun skal lære seg nå, er å ta sporene sine tilbake til meg.
Dolores fikk neste slippet, og trålet hele området i løpet av et par timer. Jeg har aldri opplevd henne så taus. Hun pleier å støte en del på fot, men igår var hele terrenget dødt, og det kom ikke en lyd fra henne. Ole satt postert nede ved elva, og hadde samme opplevelse.
Det var i grunnen greit at Dolores var rundt og kvalitetssikret området etter Annemor. Da ble det litt mer forståelig at det ikkr var lyd i henne heller.
Idag våknet vi til minus 10 grader, og utsetter den planlagte jaktturen. Tenker vi drar for å kjøpe blod til blodsporleggingen istedet.


To små videosnutter og et bilde av Annemor







Ingen kommentarer: