Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

onsdag 9. juli 2014

De glade vandrere på telttur

Overnattingstur sto på planen denne gang, og onsdag dro vi avsted med fulllastede sekker og tre blide damer. Vi voksne bar tunge bører alle sammen, men den lille turkameraten hadde også pakket sin egen lille sekk. Den bar han hele veien uten å kny.
Det ble en svett og varm etappe innen vi nådde det planlagte målet. Teltene ble satt opp, mens vinden økte på. Det ble en frisk tur med for mye vind til å fiske, bortsett fra mark og søkke, men stemningen var på topp.
Vi lagde bål og stekte pølser i vinden, mens damene etterhvert fikk komme inn i varmt telt. Der koste de seg, og enda mer kos ble det da vi etterhvert også tok kvelden.
Det regnet hele natten, men vi fikk opphhold til morgenkaffen og kakaoen, mens vinden blåste friskt. Gode klær, godt humør og mye latter gjør enhver tur vellykket - så også med denne.
Den lille tobeinte og de tre små firbeinte var blide og fornøyde, og medbragt bok om Kaptein Supertruse gjorde susen.
Vi fikk to fisk på mark og søkke. De ble trukket og spist til frokost. Vi ventet med å pakke teltene, i håp om at vinden skulle løye, men til slutt måtte teltene ned og vi hjem til hytta.
Super tur med super gjeng.


Pause på veien..


Ole speider etter de andre.





Damene venter på resten av gjengen.


Blide turkamerater.


På "verdens tak".





Ole og Annemor.


Damene speider ut av teltet.





Annemor, Dolores og Tingeling.


Min lille turkamerat og jeg sanket ved, og Ole sagde.


Byggeprosjekt.


Tung bør.


Bålkos og perlehumør.





Morgenkaffe.

Ingen kommentarer: