Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

lørdag 12. juli 2014

Det gode livet på fjellet - del II

Det gode livet på fjellet - alt fra dagsturer, overnattingsturer, fiske, ekspedisjoner og vandringer med historisk sus til livet i og rundt hytta. En brukshytte av det reale slaget - solid og innrettet etter de aktivitetene som foregår der. Vi liker vannkjelen på parafinovnen, snorene til å henge våte klær på, sekker, kikkert og turutstyr. Vi sitter ikke til pynt, og hytta speiler det vi er opptatt av.
Det gode livet er morgenstund med kaffe foran peisen, en blid liten gutt som kommer for å spise sjokolademuffins og kose med damene. Det er kortspill om kvelden for store og små, etter en dag med ymse gjøremål. 
Jeg drar alltid med meg materialer og utstyr til ulike prosjekter, og får gjort litt innimellom. Vi har også spikkeprosjektet; "årets fantasidyr". Hva skal vi lage i år, mon tro?




Kos med Dolores på fanget og Annemor ved min side.


Turkameraten og Dolores.


Far og sønn med Annemor på fanget.
Ole forteller historier.


Tingeling elsker de myke dynene på fjellet.


Gråværsdag med regn i luften.


Fortsatt ligger snøflekkene på Kolsfet.








På farten mellom Storehytta og Veslehytta.


Tingeling får litt kos.


Tingeling ved uthuset.


Morgenstund og leik med Annemor.

Kortspill med Annemor som tilskuer.

1 kommentar:

Lindsjö taxar sa...

Vad fint ni har!
Trevlig helg!
M/