Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

mandag 27. april 2015

Mastedugnad

Det ble nok en lang dag i går, før alle mastene var satt på båtene. Strålende sol, men kaldt, og etterhvert ganske så mye vind. Vi fikk til og med rigget båten nesten ferdig, før vi vendte nesen hjemover.
Nå ligger båten klar for flytting til hjemmehavn, og andre gjøremål venter. 
I natt har frosten festet grepet igjen her hjemme, men været er strålende. Damene ligger ute i solen og koser seg, og vi skal etterhvert avsted på tur.
Først skal båtkrybbe pakkes vekk, og kluter, som har holdt båten fuktig, skal henges opp til tørk. Jeg skal fortsette med akvarellarbeidet mitt, og lage produktkort til de siste smykkene jeg har laget.

Vi, og mange med oss, venter spent på tegn til drektighet hos Tingeling, men må smøre oss med tålmodighet. Det er for tidlig å vite noe sikkert enda.
I dag er det 3 uker siden parring, og om det skulle være noe på gang, er fosteranleggene ikke mer enn 1 cm lange, og i ferd med å feste seg til livmorveggen.


Nypolert mast som skinner i solen.
Ole setter på sprayhooden før vi reiser hjem.


Utsikt mot land på Kjøpmannskjær.





Seil som klargjøres for sesongen.
Vrengensundet med Vrengen bru i bakgrunnen.

Ingen kommentarer: