Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

tirsdag 21. april 2015

Mor og datter koser seg

Annemor liker intens kos - det har hun vært vant til hele livet. Alle valpene fikk masse kos her hos oss, og jeg regner med at de fire andre fortsatt er like menneskekjære. Det beste Annemor vet, er å ligge oppå folk og dyr. Hun kveiler seg nesten rundt halsen på oss som en liten skinnstola. 
Hun får masse omsorg av både Dolores og Tingeling. Dolores vasker bartene hennes etter mat og Tingeling friserer pelsen hennes slik hun har lært det av sin mamma Minna. Selv kvitterer Annemor med ørevask.
Solen har endelig nådd den lille uteplassen foran trappen, og alle tre klemmer seg sammen for å få den lille fliken av morgensol som foreløpig er her.
Vi er nå på dag 15 etter 1. parring, og foreløpig kan vi ikke si noe sikkert om Tingeling er drektig. Her er det bare å ta tålmodigheten til hjelp. 



Dolores


Intens Annemor oppå Dolores.


Dolores i kosemodus.

Ingen kommentarer: