Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

tirsdag 15. mars 2016

Dag 3

Dag 3 i valpenes liv er snart over. De er så runde, gode og faste, at det er en fryd å kjenne på dem. Dolores er rolig og trygg, og har begynt å komme inn på kjøkkenet for å få en godbit. Hun spiser fortsatt maten sin på badet, men det varer nok ikke lenge før hun deltar sammen med de andre. Tingeling og Annemor står foran grinda til badet og logrer hver gang det kommer et lite kny fra valpene, og higer etter å få komme inn.
Da jeg kom hjem fra møte i Drammen, hylte hun for at jeg skulle komme inn til henne for å hilse på. Maten går ned på høykant, og alt er fryd og gammen. 
Nå har hun nettopp hatt to runder i full fart inn på stua; gravd som besatt først i sin egen kasse, deretter i Tingeling sin, før hun raste inn på kjøkkenet for å få en kjeks - og vips inn på badet til valpene igjen.

















To små gutter.

Ingen kommentarer: