Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

lørdag 2. april 2016

Herr Mett, Herr Stappmett og Frøken Fjong

Etter en nydelig solskinnsdag, tok regnet oss i dag. Det er spådd en grå helg utendørs, men innendørs er det varme og kos i lange baner. Valpene blir mer og mer aktive, og i går klatret den frste valpen over kanten på valpekassen, og måtte reddes trygt inn igjen til resten av gjengen. 
Nå følger de med, og kommer kravlende mot kanten når vi går bort til valpekassen. Små snuter begynner å lukte, og de sutter på nese og fingre.
Tingeling og Annemor er inne og hilser med jevne mellomrom, og vil helst hjelpe til hele tiden. Det må de vente litt med.
Torsdag klippet jeg neglene på valpene for første gang, og i dag skal de få smake fast føde for første gang.
Herr Stappmett, Herr Mett og Frøken Fjong har næringsvett så det holder, og det samme kan man trygt si om mammaen. Hun er helt desperat etter mat hele tiden. Hun trenger mye mat nå, men vil hele tiden ha mer, og er ikke fornøyd med fóringen. Et sted må grensen gå; hun hadde spist til hun hadde besvimt, om hun hadde fått bestemme selv.









Tingeling er fornøyd med å få være på badet sammen
med Dolores og valpene.





Et varsomt møte mellom Annemor og valpene.

Ingen kommentarer: