Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

mandag 27. juni 2016

Hageselskapet som regnet bort

Vips, så var denne helgen også over, og veterinærbesøk venter. Dolores og Tingeling skal ha tannbehandling og fjerne litt tannstein. Det er ikke noe vi gjør ofte, for jeg liker ikke å dope ned hundene i utide. I går regnet vårt plankagte hageselskap bort, men det ble en hyggelig søndag innendørs i stedet. Vi fikk besøk av familie og venner med Ludde, som var fra seg av begeistring over å være på "hjemlige" trakter. Tingeling og Dolores fikk campe i bilen grunnet løpetid, mens Annemor, Sang og Ludde fikk utfolde seg innendørs. Annemor var nok både sjalu og påpasselig, mens karene herjet med hverandre.
Ludde ble lagt i bilen utpå kvelden, og 2 blide damer fikk bli med på siste del av festen.
Raggen gikk blodsporprøve i Isfjorden i går, og fikk noen utfordringer med vilt, som førte til en 2.premie. Med dette har han en 1. og en 2. premie på blodspor. Nå venter ferskporsprøve, slik at han kan bli godkjent som ettersøkshund. Jeg tenker det skal gå veldig greit, og ønsker lykke til.




































Ingen kommentarer: