Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

lørdag 10. februar 2018

Fóring med Mattilsynets velsignelse

Her fortsetter snøen å lave ned, og jeg er glad for at min søknad til Mattilsynet om dispensasjon fra fóringsforbudet av hjortedyr ble innvilget i forrige uke. Rådyrene samler seg her hos oss, og har nå økt i antall til 12 dyr. De følger med, og står ute på isen og venter mens vi fórer.
Vi forsøker å stresse dem minst mulig. Våre hunder bryr de seg ikke om, for de vet at de aldri er løse her. Da er det verre med enkelte andre figurer som oppholder seg i grenda, som mangler grunnleggende forståelse og respekt for båndtvang, og andre bestemmelser som skal verne dyrelivet.

I går hadde jeg en lang etappe i vekslende grisevær til årsmøte i Follo Østfold Dachshundklubb, og var ikke hjemme igjen før midnatt. Snøen lavet ned da, og det gjør det fortsatt. Nå venter snørydding.




















Ingen kommentarer: