Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

torsdag 4. februar 2021

Valpekull planlegges etter NJ(D)CH Tante Elses DT TingTang og Koksåsens D-Rufus

  Valpekull planlegges etter:

N J(D)CH Tante Elses DT TingTang 

og

Koksåsen's D-Rufus

Løpetiden er i gang, og planlagt parring vil skje om ca en uke.

Dette kullet har jeg meget stor tro på. Den fiktive stamtavlen viser jaktchampioner i alle ledd, og vitner om at avlen er basert på rene jaktlinjer. Det gir en større sikkerhet for at avkommet også vil bli gode jakthunder. 

For meg er det også viktig at begge foreldredyrene kommer fra kenneler som ikke masseproduserer valper. Avlsbredden er trang nok fra før i lille Norge.

Rufus har to 1.premier på drevprøve, og mangler altså en 1.premie på drevchampionatet. Vi håper kulda slipper taket, slik at han rekker en prøve til denne sesongen. Jeg har selv dømt Rufus på drevprøve, og vet hva han er god for. Han har de egenskapene jeg er interessert i; stor jaktlyst og utmerket mål.

Rufus er en trivelig fyr. Han er godkjent ettersøkshund og har excellent på utstilling.

TingTang er en elskelig frøken med supert gemytt, stor jaktlyst og utmerket mål. Hun er Norsk Jaktchampion, er godkjent ettersøkshund og har excellent på utstilling.

Vi krysser fingre for vellykket parring.


TINGTANG
RUFUS


Ingen kommentarer: