Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

fredag 30. desember 2011

På nett etter Dagmars herjinger


Da var vi på nett igjen etter at nettet brøt sammen 2. juledag. Vi hadde internettforbindelse et par timer tirsdag formiddag, så var det slutt. Telenor har utmerket seg med dårlig informasjon, sprikende opplysninger og dårlige råd, hver gang vi har ringt 05000.
Bilder fra Dagmars herjinger kommer seinere. Det har gått hardt ut over skogen rundt oss, og noen steder ser det ut som reine flatehogsten, og er uframkommelig.
I Ringerike kommune er fortsatt 200 husstander uten strøm.

4 kommentarer:

Yvonne Lihuvudh sa...

Här i Jämtland har Dagmar också ställt till med stora problem och flera hundra hushåll är fortfarande utan ström och många får inte tillbaka strömmen före nyår. Vi i Krokom har klarat oss bra och har haft ström hela tiden. Vi önskar er alla ett riktigt GOTT NYTT ÅR!

Hälsningar från Krokom
Yvonne och Dag
Kramar till smådamerna.

Angela sa...

Godt nytt år til alle dere i Krokom også. Det er alltid hyggelig å få hilsen fra dere. Idag har damene og jeg vært på tur et annet sted for å se på Dagmars herjinger. Vi kom nesten ikke fram pga alle vindfallene, nesten som her hjemme. Dolores er høyløpsk, men ingen parring denne gangen. Det får bli om et år, tenker vi.Håper alle hundene går inn i det nye året uten alt for mye plagsomt fyrverkeri.

Lindsjö taxar sa...

Dagmar for runt här i södra Sverige med men inte så stora skador som i norra Sverige. Det räcker att vi hade stormen Gudrun och senare Per. Önskar er ett Gott Nytt År med många härliga skogsupplevelser med "Damene"

Angela sa...

Godt nytt år til Lindsjötaxar også. Det er mye moro man kan ha på tur i skog og mark, selv om jakten er slutt for denne gang.