Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

søndag 21. april 2013

Det herlige utelivet har startet

De to siste dagene har været vært så bra, at valpene har hatt lyst til å være mye ute. De elsker å springe rundt i det som egentlig ble laget som valpegård i sin tid, men som endte opp som permanent ordning. For oss er det viktigere at hundene har det bra, enn at det skal se så fint ut. 
Både Dolores og Tingeling er glad i å være der, veksle mellom å ligge på trappa, eller være nede på bakken. Det samme gjør valpene.
Da jeg kom hjem fra båtpuss igår, lå Bella og koste seg med Tingeling på pute på trappa. Noen hadde gått inn og lagt seg, og noen sprang rundt og lekte. Alle kom stormende til gjerdet sammen med de store hundene for å hilse.
Idag er det Ole sin tur til å reise ned til båten, mens jeg skal kose meg hjemme med 7 hunder.
Rådyrene har forlatt fóringsplassen, og finner mat andre steder. De pleier å gå opp i det øvre juletrefeltet, og igår beitet de litt nede ved det siste plantefeltet. Svarttrostene er det mange av i år, og de sneier hushjørnene så fort at jeg nesten kolliderte med en, her om dagen.


Bella


Kompis


Doris















1 kommentar:

Lindsjö taxar sa...

Vi väntar otåligt...imorgon är det 63e dagen men inget tecken ännu.