Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

mandag 25. august 2014

Aasbraatan

I går tok vi en tur til Sigdal og Aasbraatan for å rekognosere litt før jakten begynner. Vi ville se hvor beitedyrene holder seg for tiden, og kikke på forholdene. Det hadde ikke vært mye krøtter innover nyveien, men da vi dro nedom velteplassen på Sandbekk etterpå, møtte vi en bøling midt i veien.
Ole tok med rifla, og gikk en annen vei ned til Åasbraatahytta, mens jeg gikk Seterveien med damene. Ikke noe dyr i sikte for noen av oss, men damene tok været vestover.  Dolores gikk stadig opp på bakbeina for å ta været, mens de to andre klatret opp på steiner og stubber.
Ved hytta lagde vi bål og koste oss, og sjekket at alt var i orden. På vei hjem, kjørte vi nedom et av kantarellstedene mine, og fikk plukket en god del.




















Dolores.


Annemor.


Tingeling.





Sopp og løpestikke - klart for tørking og forvelling.


Ingen kommentarer: