Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

fredag 29. august 2014

Annemor og sauene

Nå har vi hatt noen varme dager igjen, selv om nettene har blitt kaldere og tåken ligger over tjernet hver morgen. Igår tok vi oss en tur i skogen rundt her, og kikket litt på liggegropene etter rådyrene. Interessant for damene selvsagt, men ingen dyr i sikte. Alle gikk på været nedover mot myra, så det kan nok hende det hadde vært rådyr der på morgenkvisten.
På kvelden reiste Annemor og jeg til Bærum JFF for å ta den andre runden med saueaversjonstrening. Det gikk kjempebra. Hun hadde tydeligvis lært leksen, og husket hva som skjedde forrige torsdag. Hun ville ikke i nærheten av sauene, og holdt seg tett inntil beina mine.
Da kunne vi reise hjem igjen med beviset i lomma, og det var en lykkelig, liten hund og en lettet matte som kunne vende nesen hjemover. En hyggelig prat med en god venn på hjemveien og varm velkomst fra to damer hjemme satte punktum for dagen.


Annemor er innom en liggegrop.


Dolores i kjent positur.


Ikke lett å få øye på "skogens svarte gull", 
men her kryr det av svart trompetsopp.


Svart trompetsopp.


Dolores elsker å ligge på trappa om kveldene, 
og kommer som regel inn etter at det har blitt mørkt.

Ingen kommentarer: