Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

torsdag 21. august 2014

Annemor på saueaversjonskurs

Igår var det Annemor sin tur til å prøve seg på sauen. Dolores og Tingeling var på gjenoppfriskingskurs i fjor, men da var Annemor for liten. Vi dro opp til Groseth i Somdalen, som stiller sauer og grunn til disposisjon for Ådal JFF. Det er mann som er suveren med sauebikkjene sine, og det er en fryd å se hvordan han dirigerer dem ute på jordet.
Annemor var vill fra vi kom til vi dro, og brukte ventetiden i kø på å følge med på alt og alle. 
Da det var hennes tur, sprang hun først bort til groseth for å hilse på han. Så fikk hun øye på sauene, og satte etter dem i full los.Da hun var helt innpå dem, fikk hun et støt. Hun hylte, bråstoppet, og klynket litt, før hun snudde og sprang bort til meg.
Etter det ville hun absolutt ikke bort til sauene mer. Instruktørene prøvde flere ganger, men hun ville ikke i nærheten av dem. Så får vi håpe hun ikke har glemt det til neste uke, når hun skal prøves igjen.
Dolores og Tingeling saumfór oss begge da vi kom hjem, og visste utmerket godt hvor vi hadde vært.
























Ingen kommentarer: