Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

søndag 12. oktober 2014

Dugnad på Kjøpmannskjær

Mange gjøremål de siste dagene, og liten tid til det som man aller helst vil bruke tiden sin på. Lørdag var det tid for dugnad på Kjøpmannskjær med opptak av 12 seilbåter. Forrige lørdag gikk mastedugnaden av stabelen. En mager båtsesong er over, Med jevne mellomrom skjer ting man ikke har herredømme over, og som gjør at mange planer må endres. Slik er det for oss alle.
Vi var heldige med været, etter dager med ustabile forhold. Regnet kom da alle båtene var satt på land og vi hadde kjørt motor for vinteren. Jeg var ute for å hente fortøyningstauene, da regnet satte inn for fullt. Da var det godt å sette seg i bilen og reise hjem etter en lang dag.
Damene var selvsagt med, og satt i kassene sine med åpen bakluke og fulgte med på det som skjedde. Vi var ute på flere lufteturer, og de var nede ved vannet, og fant en diger krabbe, som var litt skummel for tre skogens damer.


På hjemmebane torsdag ettermiddag. 
Rognen forbereder seg på vinteren.


Annemor.





Annemor - litt skummelt med døde krabber.





Tre små damer og en krabbe.



Fellesinnsats for å få ned flaggstangen,
som skal flyttes.


Venter på neste båt i krybben.


Spyling av båter etter at de har kommet opp.


Her er det vår båt som står for tur.








På plass i krybben.


Ingen kommentarer: