Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

fredag 13. februar 2015

Om forventninger og skvetne rådyr.

Selv om jeg er mest glad i alle hverdagene; denne tiden av året har liksom ingen store høydepunkter. Vi er inne i en slags ventetid etter det som skal komme; vår, båtpuss, sportrening, uteliv, sommer, livet på fjellet med fiske og turer - og så er høsten her igjen med jakt og slipp av hunder. 
Og i mellomtiden håper vi selvsagt at det skal bli noen små valper hos oss.
Rådyrene har sviktet oss det siste døgnet. Vannverket til Pålerudbyen har en rørlekkasje, og dukket opp med gravemaskin rett oppi skogen her i går. Rådyrene pleier å være her når jeg står opp om  morgenen, men i dag har jeg ikke sett dem.
Siden det likevel har vært uro og tråkking i skogen her de siste dagene, lot jeg Dolores få viljen sin i går, og vi gikk myra hjem igjen fra tur. Det var tungt å tråkke seg vei, men da vi nærmet oss stien mot oss, var det bare å vandre på en liten smal "autostrada", laget av rådyrene som holder seg på fóringspassen vår.




Vakker morgenhimmel -
med en liten linselus av et rådyr nedenfor de gamle hundegårdene.





Dolores.


Et påbegynt reirhull jeg kom over her om dagen.


Veldig nteressant lukt på disse pallene.
De ble godt sjekket for løse spiker før damene fikk lukte på dem.
Dolores og Tingeling vae veldig interesserte, mens Annemor
ville videre.





Fin dag på tur.
Herlig med snille folk som holder noen av veiene
på Valderstømoen åpne om vinteren.


Ingen kommentarer: