Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

mandag 16. november 2015

Tante Elses DT Ludde på besøk

I går fikk vi koselig besøk av Ludde og familien hans. Jeg hadde vært ute på morgenen og lagt et blodspor for ham, denne gangen med to vinkler. 
3 minusgrader, rimfrost, strålende sol og en like strålende opplagt liten gutt, som tok været av sporstarten på langt hold.
Han gikk på med stor entusiasme. I første vinkel, gikk han først litt til høyre, slo en liten ring og tok rett vei til venstre. Andre vinkel tok han uten nøling, og ringet sporslutten. Rådyrkløven er han begeistret for, og det er veldig bra. Han har knekt koden, og vet hva som venter i sporslutten. 
Etterpå ble det familietreff med damene, kos og hygge for to og firbeinte.
Tingeling har fått løpetid, og måtte dessverre forlate selskapet. Annemor og Ludde fant tonen, og lekte fint sammen, etter at hun var ferdig med å tøffe seg.
Det var så moro å se han i aksjon på "hjemmebane". Det var tydelig å se at han kjente seg igjen, og det tok ikke lang tid før han var "en av gutta".


Fin liten gutt.


Ludde er klar for å gå blodspor.


Sporslutt.





Fornøyd Ludde med rådyrkløv.





4 fine dachser på vei hjem.


Målbevisst Ludde på vei inn.





Tett kos.


Annemor og Ludde.





Ludde sammen med Dolores og Annemor.


Ingen kommentarer: