Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

torsdag 3. desember 2015

Annemor på drevprøve

Da er årets siste langferd på drevprøvefronten over, og vi kom hjem seint i går kveld. Annemor stilte på bevegelig prøve i regi av Nord-Trøndelag Dachshundklubb i går. Hele terrenget var glasert etter regnværet dagen før, men Annemor lot seg ikke stoppe av harde forhold for poter og nese. Hun gjorde en flott jobb og taklet føret bedre enn dommeren og meg, som hadde vår fulle hyre med å holde oss på beina.

Dommeren innstilte henne til 1.premie med 50 EP,
men dette vil først være endelig etter dommermøtet
 når alle bevegelige prøver er avsluttet for året.

Det betyr at Annemor har drevprøvene som skal til for å smykke seg med tittelen Norsk Jaktchampion på Drev, men først må vi ha et utstillingsresultat til for å utløse championatet. Det får vi ta til våren, og da blir hun samtidig Norsk Viltsporchampion. De prøvene gjorde hun unna da hun var litt over et år.
Vi er temmelig så glade og stolte av veslejenta vår, og Annemor selv, hun er like blid og fornøyd uansett.




Annemor - bilde tatt i Aasbraatan tidligere i høst.


Annemor lader opp til drevprøve i campinghytta.


Vi fikk litt av et vær fra Dovre.
Snøværet kom brått rett etter at disse bildene ble tatt, og vi kjørte i 
snø, sludd og regn hele veien.





Tre damer på luftetur på Dovrefjell.

Ingen kommentarer: