Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

lørdag 4. juni 2016

Tre damer og en liten herremann

De siste dagene har vært så varme, at vi ikke har kommet oss på skikkelige turer. Damene blir rastløse, og det blir jeg også.
Lille Herr Stappmett ville stå opp kl 6 i dag tidlig, så da var det greit å dra avsted på tidlig morgentur etter frokost til de firbeinte og kaffe til meg.
Det ble en nydelig og stille tur rundt Storetjern i fin temperatur, og Herr Stappmett koste seg veldig, selv om han begynte å bli litt slengete i bakbeina på slutten.
Veslegutten ble puttet i bilen, mens vi andre skulle gå en ekstra runde. Det hadde verken han eller de andre lyst til, for da han satte i gang med å ule, snudde Tingeling med en gang :) 
I går fikk vi besøk av en rådyrbukk, og da var selvsagt hele gjengen i gang, inkludert Herr Stappmett, som forøvrig viser seg å være like interessert i øl som Tingeling.



Tingeling spaner etter rådyrene sammen med Herr Stappmett.


Annemor og Herr Stappmett i samme ærend.


Hvor ble det av bukken?





Tingeling vil ha øl.....


....og det vil Herr Stappmett også.





På tur rundt Storetjern.












Ingen kommentarer: