Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

torsdag 18. august 2016

Blodspor blant tette rådyrtråkk

I går gikk Annemor et blodspor i "autostradaen" til rådyrene, der de kommer fra åsen  etter å ha krysset E16. Det lille området mellom hovedveien og Gamle Hensvei er pakket med tråkk, liggegroper og feiemerker. Hjorten har også sitt kryssingspunkt her, så hundene er alltid ivrige når vi går der.
Hun tok sporet litt motvillig, og var åpenbart interessert i helt andre ting. Hun gikk opp på bakbeina og tok været, og jeg tok henne tilbake til sporstart. Det gikk bra en stund til hun kom til noen liggegroper, men hun lot seg korrigere til å ta sporet igjen.
Vi kom oss til sporslutt med en del avsporinger, men med innlagt markering av sårleiet. Morsom trening, og fint å se at hun hele tiden vet hvor blodsporet ligger, og tar det opp igjen, selv om hun egentlig har lyst til å drive med helt andre ting.
Hun elsker klauven, så det er alltid stor stas når vi kommer oss dit.









Ingen kommentarer: