Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

onsdag 14. juli 2010

Livet på fjellet

Fjell-livet er supert, selv om man må gjøre litt nytte for seg. Vi har brukt uka til både fisking og beising av hytta. Dolores og Tingeling nyter livet på fjellet med turer, uteliv foran hytta og ikke minst, kos foran peisen og i senga.
Damene er med på fisketurer med medbragte kroker og liner til å festes i, samt tepper til å pakkes inn i på kalde dager. Tingeling har en hang til å ville jakte på alt som rører seg, selv om hun går i bånd. Fuglereder på bakken, mus og lemen er interessant. Dolores har roet seg litt mer på det området. Etter innjagingen i fjor høst, vet hun hva som er viktigst. Jeg regner med at også den yngste lærer det etterhvert.


Tingeling på sandbanken.


Utsikt vestover fra sandbanken ved Ossjøen.


Utsikt østover fra sandbanken ved Ossjøen.


Ole henter mer ved til bålet.


Denne turen ga ikke det beste fiskeresultatet, men fint å være på tur uansett. Jeg hadde to napp, men mistet begge. Kaldt og grått vær.

Beising av solbleket forside. Linolje-og tjære-blanding gir godt resultat.

Ingen kommentarer: