Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

tirsdag 24. august 2010

Sauetrening, del II

Igår var lille Tingeling på sauetrening for andre gang. Hun var veldig ivrig og nysgjerrig da vi ankom gården, og hilste på hunder og kikket på hesten med stor interesse. En saueflokk skulle flyttes inn i innhegningen, og da begynte hun å sprelle på armen min.
Første hund ut var en elghund, som hadde fått 2 støt forrige gang. Full stålos med en gang, og han klarte ikke helt bestemme seg om han skulle jage etter dem eller la det være. Tingeling satt på fanget mitt og fulgte nøye med på hva som skjedde.

Da det var hennes tur, ble hun veldig tafatt da hun ble påsatt halsbåndet og ført ut på jordet i line av instruktørene. Hun var ikke interessert i å jage sauene denne gangen heller, og holdt seg ved beina til instruktøren. Så da slapp hun å få elektrisk støt og kunne reise hjem med bevis for gjennomført og godkjent sauetrening.

Ingen kommentarer: