Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

søndag 10. juli 2011

Turgærne jenter

På tur på tur - aldri en dag uten, for disse jentene krever sin rett. De holder seg i ro en stund etter at vi har stått opp, men så begynner det å komme noen gjesp fra kasse og stol. Tingeling pakker seg ut av teppene, hopper opp i sofaen og strekker seg med begge forlabbene plantet i brystkassen min. Deretter kommer Dolores og gjør akrobatiske kunster for å lokke meg opp av sofaen.





I det tørre treet som ble satt igjen etter hogsten (kan skimtes midt på bildet), liker rovfuglene å sitte. En grein danner den perfekte vagle, og utsikten er formidabel. Fra vinduene hjemme, har vi utsikt rett til treet, og fiskeørna er på plass nesten hver eneste dag. Den sitter der faktisk akkurat nå.
Igår støkte vi en hegre da vi gikk den gamle jernbanetraseen, og den lettet lydløst og elegant. Da Dolores var liten valp, syntes hun hegreskrikene var skumle, da vi vi hørte dem på fjellet.

Ingen kommentarer: