Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

onsdag 20. juli 2011

Ved Ossjøen

Etter at bilveien fra Oset og inn til Haranatten var ferdig i 1986, ble det slutt på Ossjøen som ferdselsvei. Nå er det bilen som frakter folk og utstyr inn til hyttene. I gamle dager gikk folk fra Oset, eller de brukte båt. Det er nok ikke få som har hatt en stri tørn ved årene opp Ossjøen i hard vind. Johannes Dahl skriver om slitsomme turer opp Dagaliseterdalen, både til fots med tung bør, og i båt.
Selv husker jeg en gang vi skulle ro fra Grotbekk og hjem til hytta. Vi hadde så sterk motvind at Ole måtte stå i båten og ro sammen med meg, for at vi i det hele tatt skulle komme oss av flekken.
Andre dager ligger Ossjøen der og speiler fjell og bredder så vakkert at det tar pusten fra oss, men jeg er glad i ruskeværet også.
Her er noen stemningsrapporter.









Ingen kommentarer: