Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

tirsdag 27. september 2011

Lørdagsrapport på etterskudd

Tingeling
Som sagt - lørdag ble det Aasbraatan-tur og slipp på begge to. Det ble en dag med mer GPS-trøbbel, til tross for nytt batteri i senderen. Tingeling ble sluppet først, og forsvant avgårde på en fot. Vi mistet helt kontakten med hund og sender, så jeg gikk etter henne og blåste henne inn. Vi tar ikke sjansen på slike tilstander med alt det vannet som er i bekker og grøfter.
Det virker som det er et problem med kontakten mellom enhetene, og det skjer litt for ofte til at jeg liker det.
Vi fikk den imidlertid igang igjen, og slapp Dolores i andre enden av Aasbraatan. Hun dro avsted på et flott søk, og så mistet vi kontakten med henne også. Jeg satte på den store teleskopantennen, og fikk noe kontakt selv om strengen på skjermen manglet.
Hun kom tilbake etter en stund og raste ned mot bekken. Det var tydeligvis over hun ville, og det klarte hun etter en stund. Så hørte vi henne i åsen på andre siden, og det gikk langt avsted før hun fikk tap ved neste bekk.
Da hun kom tilbake, måtte vi stoppe henne også pga den ustbile GPS'en. Det hadde hun ikke lyst til, og var ikke særlig fornøyd med å bli hanket inn.
Men - sikkerheten for de små jentene kommer først.

Tingeling


Litt misfornøyd Dolores tilbake i kassen sin

1 kommentar:

Lindsjö taxar sa...

Trist med GPS trubbel. På lördag är det dags för oss och Ayla på rådjurspremiären.