Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

lørdag 19. november 2011

Mirkagårdens Tingeling; prøvens nest beste hund

Tingeling har også vært på drevprøve i regi av Vestfold Buskerud Dachshundklubb:

Resultat 1.premie med 48 EP
og
PRØVENS NEST BESTE HUND

Stolt Angela

Stolt Ole

9 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Angela og Ole.
Tusen takk for sist og gratulerer med flotte prestasjoner i rådyrskogen med damene.Godt å se at Tingeling er i dytten igjen.
MVH
Skogslettas ZD Lita og Arne Roger

Ole sa...

Takk,takk! Vi var litt usikre på tilstanden hennes,men har sett at hun har vært på bedringens vei.Med 6 i jaktlyst, regner jeg med at hun er ferdig med det innbildte svangerskapet for denne gangen.
Hilsen Ole og damene.

Yvonne Lihuvudh sa...

Gratulerar med en duktig hund.
Hälsningar
Yvonne och Dag

Angela sa...

Tusen takk begge to. Dette var moro for oss, som ikke har vært på mange drevprøver. Også er det alltid mye å lære av andre, om man vil.

Lindsjö taxar sa...

Supergrattis till Er! Vi kommer tyvärr inte till Norge då jag inte visste att jag måste gå ordinarie prov hos er. Det finns ju inte mer ordinarei prov i år. Nya regler visst fr 1 jan 2011. Nu blir det Åland i alla fall efter 28 nov om det inte blir snö och kyla. Men vi har ju varmt ännu.

Angela sa...

Takk for det. Vi er selvsagt veldig glade både for jaktchampionatet til Dolores og for Tingelings gode resultat på samme drevprøve.
Joda, dere må ha ordinær prøve i Norge, men for oss holder det med en rörlig i Sverige.

Lindsjö taxar sa...

När åker ni till Sverige då? Vi har ju varmt och barmark ännu. Anmäl inte i västra Sverige för där finns det varg. Ni får komma ner till Småland :-)

Angela sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Angela sa...

Ingen snarlige planer, vi får se.., men vil uansett holde oss unna varg-land. 22 varg-drepte hunder hittil i år er 22 for mange.