Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

mandag 19. desember 2011

På sporet

Igår ble det tur i kaldt, strålende vær. På vei ned til elva, krysset vi gamle rådyrspor, og det ene rådyret må ha fått det travelt, sklidd på isen og falt. Ole så noen jegere på snauhogsten på andre siden av tjernet for noen dager siden. Vi ser dem ikke ofte, og de jakter uten hund, for her er ikke trygt å slippe bikkjer. Han hørte et skudd og så dem gå og lete.
Igår gikk han opp, og fant vomma presis der han tenkte et påskudd dyr ville springe. Masse rådyrspor rundt, og nå håper vi de ikke skjøt mordyret. Vi får sette igang fóring med en gang.
Smådamene ville selvsagt gå sporene igår, og det er jo helt trist at jakta er over, for nå er de så gira og godt trente.


Elva begynner å fryse til


Dolores ved elva


Tingeling på bredden

1 kommentar:

Lindsjö taxar sa...

Vi hoppas att det går att jaga tills säsongen är slut, sista januari. Nu har vi bara 3 cm snö och mellan -1 och +4 grader.