Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

mandag 26. desember 2011

Strømbrudd og julekos

Igår kveld gikk strømmen, og ble borte i 12 timer. Da ble det kaffekoking på vedovnen og stearinlys i dag tidlig.
Vinden tok slik tak i huset i går kveld, at hele huset ristet. Sterke krefter i sving, og litt uvant for oss i innlandet. Jeg ble liggende å høre på været, og begynte å tenke på en seilas fra Strømstad til Kjøpmannskjær, en gang været virkelig overrasket oss.
Det var ikke mulig å snu, så da var det bare å klamre seg fast, og gjøre det som var nødvendig for å komme oss trygt over. Vi seilte med en liten flik av forseilet, og gjorde over 8 knop, men de enorme bølgene var det verste.
Den turen gjorde inntrykk, og kommer stadig tilbake i tankene mine.

Men, tilbake til "trygge" Ådalen, og en liten video av innendørs kos. Damene hygger seg uansett vær, selv om de måtte ut og sjekke da  vinden tok tak i huset igår kveld.

1 kommentar:

Lindsjö taxar sa...

Vi har haft rejält blåsigt inatt och även 6 tim utan ström. Det blev ingen älgjakt för mig pga min förskylning och sambon tyckte det var för stormigt. Nu är det dock fint väder med +7 grader ute.