Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

mandag 26. mars 2012

Elva stiger

Elva stiger for hver dag som går. Med den varmen vi har nå om dagen, er det ikke rart. Jeg håper egentlig temperaturen skal stabilisere seg mer mot det normale. Hvis juletrærne begynner å skyte nå, og det kommer frost, fryser alle skuddene. Da settes veksten tilbake med et helt år.
I tillegg har vi en mahogney-seilbåt vi ikke vil skal sprekke i varmen. Vårpussen har vi påbegynt, og nå skal vi skrape bunnstoff, prime og legge nytt bunnstoff. Da kan kjølsvinet fylles med vann for å forhindre oppsprekking.

Ved elva idag, tok jeg et nytt bilde av for å vise hvordan vannet stiger. Dolores og Tingeling var svært interessert i et par svaner. Tingeling har ikke villet gå ut i vannet før, men idag vasset hun uti, hun også.

Vannstand 23. mars

Vannstand 24. mars


Vannstand 26. mars


Idag var svanene veldig interessante


Tingeling må uti elva for å se bedre

1 kommentar:

Lindsjö taxar sa...

Vilka fina bilder...vackert väder verkar ni ha. Här lyser solen med även om det är lite kall vind