Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

søndag 27. mai 2012

Tingeling på Ordinær Blodsporprøve

Igår stilte Tingeling og jeg på Ordinær Blodsporprøve i regi av Vestfold Buskerud Dachshundklubb.

Resultat:
1.premie
Prøvens nest beste dachs og prøvens 3. beste hund
Dommer: Snorre Moe

Dagen startet kanskje noe svalere enn de foregående, men varmen kom for fullt etterhvert. Tingeling trakk siste sporet i sin gruppe, og det ble litt venting i skogen. Det var egentlig bare bra, for da fikk hun roet seg ned litt. Hun gjorde en god jobb under tørre forhold, i litt bratt og variert terreng, og kom fint til sporslutten.
Det ble totalt fem 1.premier, to 2.premier, en 3.premie og elleve hunder som gikk til 0.

De tre beste ekvipasjene
Fra venstre prøvens beste hund, en Novia Scotia Tolling Retreiver, nummer to en Langhåret Dachs og nummer tre Tingeling.
Hun var helt vill og sprellet hele tiden under fotograferingen, mens de to andre hundene var noe mer disiplinerte.


Ekvipasjer og dommere

3 kommentarer:

Lindsjö taxar sa...

Grattis! Va kul!

Yvonne Lihuvudh sa...

Gratulerar till duktiga Tingelings fina 1a pris.

Angela sa...

Tusen takk til begge to. Det er alltid moro når det går bra. Trening gir resultater, selv om enkelte mener det ikke er nødvendig. Særlig for jakthunder, tror jeg det er lurt å trene, slik at de forstår forskjellen på å gå et blodspor og være tro mot det, og det å være løs i skogen på jakt.