Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

lørdag 28. juli 2012

Morgenkaffe

Så kom det varslede regnet, og vi våknet til en grå dag idag. Det har jo vært noen slike i sommer, men jeg er ikke av de som bryr meg veldig mye om det. Damene og jeg får oss en våt tur idag, og ellers blir det innesysler, tenker jeg.
Tingeling var på froskejakt igår kveld, for nå myldrer de opp fra tjernet, og er overalt. Hun forsøkte å spise dem da hun var liten, men jeg håper det ikke ga mersmak.
Igår kveld holdt hun på med et eller annet nedenfor døren, men jeg tror helst at hun bare følger etter dem når de hopper, og synes at de er både skumle og litt interessante.
Dolores derimot, er litt i svangerskapsmodus, for hun hadde løpetid for en stund siden. Hun er veldig preget av syklusen, så det skal vel bli bra for henne med et valpekull, tenker jeg. Nå vil hun kose hele tiden, og sturer litt innimellom.

Morgenkaffe på fjellet -
det aller koseligste

Morgenkos med Dolores -
også på fjellet

Kveldskos på trappa hjemme -
 med froskefangeren

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ni har det så trivsamt och harmoniskt!

Sommarhälsningar från pappa Zecar och övriga i Krokom/ Yvonne

Angela sa...

Takk for det, samvær med hundene er jo det beste som fins. Idag har jeg vært på en svært våt tur med damene, for her plasker regnet ned.
3 våte damer begynner å tørke opp, og nå er det trangt om plassen i sofaen. Gode hilsener til dere alle fra oss.